ÖT ELEM WING TSUN KUNG FU BUDAPEST

Legendás harcművészet, hatékony önvédelem

Megújult honlapunk

Elkészült új honlapunk, ami reszponzív is: mobilon és táblagépen is kényelmesen használható.

2016-os évnyitó edzés január 19-én

Iskolánk január 19-én kedden tartja évkezdő nyílt edzését, melyre a régi diákok mellett az új jelentkezőket is várjuk szeretettel! Az edzést a klub vezetője Sifu Laczkovich Attila, 1. fokozatú mester tartja.

Sifu Laczkovich Attila megszerezte mesterfokozatát

Az Öt Elem Wing Tsun Kung Fu Egyesület májusban tartott szemináriumán, a HWTO-ban megszerzett mesterfokozatok után, Sifu Laczkovich Attila, az iskola vezetője megszerezte 1. mesterfokozatát az újjáalakult egyesületben is!

Őszi évnyitó edzés szeptember 15-én

Iskolánk szeptember 15-én kedden tartja évnyitó edzését, melyre a régi diákok mellett az új jelentkezőket is várjuk szeretettel! Az edzést a klub vezetője Sifu Laczkovich Attila, 1. fokozatú mester tartja.

Nyári tábor és 5. instruktori fokozat

Az augusztusban megrendezett tokaji nyári táborban Sifu Laczkovich Attila megszerezte 5. instruktori fokozatát, így továbbra is az egyesület 3. legmagasabb fokozatú oktatója (az előtte vizsgázó, rangidős Sifu Valóczky Imrével együtt). Mellette sikeres vizsgát tett a klub összes jelen lévő diákja, Arnótfalvy Barbara, Horváth Márton, Tóth Márk, Szemes Dominika és Uhrman Ádám is.

Gyere el egy ingyenes próbaedzésre, próbáld ki egy edzésünk!Érdekel

Edzések helye

II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola
1075 Budapest 7. kerület, Wesselényi utca 38.

Edzések ideje

Hétfő
18:30-20:00

Csütörtök
18:30–20:00

Elérhetőség

Sifu Juhász György

Telefonszám: +36-20-536-8905
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.